Huidverslapping, dehydratatie en vermoeide huid

In elke huidcel zit de celkern. Deze celkern bevat heel veel informatie. Het is als het ware het brein van je cel. Wanneer je ouder wordt ga je merken dat je huid minder dik en is daardoor ook minder sterk en stevig. Dat komt omdat je celkern DNA bevat en deze de informatie niet juist meer kan overbrengen. De cellen functioneren dus niet meer optimaal. DNA is de drager van erfelijk materiaal en de codes voor alle processen in een (huid)cel.Het is dus erg belangrijk dat we het DNA beschermen. Een ouder wordende huid kan vaak tekenen van vermoeidheid vertonen en uit balans raken door hormonale schommelingen.

Huidherstel & regeneratie

De DNA Vital lijn van Ericson is speciaal ontwikkelt voor dames boven de 40. Rond die leefijd ga je merken dat je huid ook aan het verouderen is. Ericson Laboratoire werkt met Gepolymeriseerd DNA met een meervoudige werking: het beschermt weefsel door de bestrijding van anti-oxidanten, toxines en elastasen. Daarnaast wordt het weefsel geregenereerd door de helende werking en stimulering van de synthese van proteoglycanen en collageen. Deze 2 zijn belangrijk voor het vochtgehalte in de huid en de stevigheid. Hoe meer proteoglycanen en collageen je hebt hoe jonger je huid er uit ziet. De conditie van je huidcel is dus ook het resultaat wat je in de spiegel ziet.

Resultaat na 15 dagen

Na 15 dagen gebruik van de DNA Vital product is het resultaat al zichtbaar en voelbaar. Door de aanmaak van extra collageen en elastine voelt de huid soepeler en steviger. De producten hebben een stimulerent effect op de fibroblasten waardoor diepere rimpels met 40% verminderen. De producten van DNA Vital zijn uitstekend in combinatie te gebruiken met de Supreme DHEA lijn.

Afspraak maken

Portfolio details

Huidtherapie

DNA Vital – Cryo Cellulair Therapy

Indicaties

45+, vermoeide huid, rimpels, weefselbescherming

Kuur

4 tot 6 behandelingen, 1 x per week