Verslapping, gevoeligheid of huidschade

Huidveroudering kan allerlei oorzaken hebben. Je kan bijvoorbeeld te lang of te veel in de zon zitten, je huid niet goed reinigen of verzorgen of je wordt gewoon een dagje ouder. Jij kan bijvoorbeeld rond je 40ste rimpeltjes krijgen terwijl je vriendin ze al rond haar 30ste had. Naast dat veel dames last krijgen van een gedehydrateerde huid kan de huid er futloos uit gaan zien door tekort aan bepaalde voedingsstoffen die je huid wel nodig heeft. Het kan ook zijn dat je niet tegen bepaalde ingrediënten kan in cosmetica, en dat dat de reden is dat je nooit een goede crème hebt gebruikt. Het is van belang dat je de huid in een goede conditie krijgt en de basis is hydratatie.

Fresh Caviar – Fresh Skin

Juist voor dames die de eerste tekenen van huidveroudering gaan zien is Fresh Caviar ontwikkeld. Deze unieke gekoelde verzorgingslijn bevat verse kaviaarcellen en bevat geen parfum of conserveringsmiddelen. Zelfs de meest gevoelige huid kan met deze producten worden behandelt. Als je aan Kaviaar denkt dan denk je vaak aan luxe.
Deze product lijn is dan ook niets minder dan een luxe behandeling voor je huid met alleen de beste ingrediënten. Het bevat de voedingstoffen die we nodig hebben en wordt ook wel Vitellus genoemd dat leven betekent. Kaviaar stimuleert de aanmaak van collageen type 1 en 2 en fibronectine. Collageen zorgt ervoor dat de huid elastischer en soepeler wordt en verstevigd de huid. Fibronectine is een essentieel proteïne wat betrokken is bij het herstel van de huid.

Hydrateren, voeden en verstevigen voor elke huid

Omdat de producten van fresh Caviar het collageen stimuleren ziet de huid er snel weer fris en stevig uit. De product lijn bestaat uit verschillende crèmes zodat je deze aan kan passen aan je huidconditie. De producten herstellen en verstevigen de huid en voelen heerlijk licht en zacht aan op de huid. Speciaal voor de nacht is er ook een nachtbehandeling. Deze crème heeft een rijke voedende werking en wordt ondersteund door een speciaal serum wat onder alle dagcrèmes gebruikt kan worden.

Afspraak maken

Portfolio details

Huidtherapie

FRESH CAVIAR – EXCELLENCE IN SKINCARE

Indicaties

45+ gevoelige huid, hydratatie, voeding, lifting

Kuur

4 behandelingen, 1x per week