Menopauze, verslapping en hormonaal uit balans

De huid bevat verschillende hormonen die er voor zorgen dat bepaalde processen worden gestimuleerd in de huid. Wanneer de huid ouder wordt gaan de elastische netwerken achteruit en afbreken. Hierdoor verslapt de huid en de vermindering van proteoglycanen en glucosaminoglycanes zorgen voor verlies van hydratatie in de huid. De huid raakt uit balans doordat de hormonen gaan schommelen. oestrogenen verhogen de dikte van de huid en wanneer er een tekort aan oestrogenen ontstaat zal het collageen afnemen en de huid dunner worden. Ook hebben hormonen invloed op de talgproductie. Het komt vaak voor dat dames rond hun 40ste levensjaar ineens last krijgen van een vette of juist droge huid.

Supreme DHE.Age | Fytohormonale behandeling

DHEA speelt een belangrijke rol: het controleert en garandeert de werking van de boodschappers in de huid. Hoe meer het DHEA afneemt hoe zwakker de huid wordt. In de producten van Supreme DHE.Age maken we gebruik van Wilde Yam. Dit ingrediënt kan de werking van DHEA nabootsen in de huid. Hierdoor herstelt de huid weer en zal de huid weer optimaal functioneren. Hormonen zoals androgenen, oestrogenen en progesteron zijn verantwoordelijk voor bepaalde functies in de huid waaronder de aanmaak van collageen en elastine.

Gladdere, soepelere en stevigere huid.

Dhea zorgt ervoor dat het vocht en lipiden gehalte op peil komt en versterkt de keratinocyten waardoor deze beter beschermt zijn tegen invloeden van buitenaf. Dankzij deze behandeling en producten herstelt de huid intensief en reactiveert de belangrijkste antiverouderings effecten van DHEA. Daardoor zal de huid beter in balans blijven en helen. DHEA behoudt de structuren van de huid en zorgt voor een egale pigmentatie. Daarnaast beschermt de behandeling voor vrouwen rondom de menopauze ook tegen infecties. De huid wordt vitaler, gladder, soepeler en steviger, het aantal rimpels vermindert.

Afspraak maken

Portfolio details

Huidtherapie

Supreme DHE.Age – Peri-menopauze

Indicaties

Menopauze, Regenereren, Huidkwaliteit, Anti-Aging

Kuur

4 behandelingen, 1 per week