” Monique en alle andere lieve mensen, dankjewel voor een heerlijke verwenochtend, ik heb er heel erg van genoten om even iets lekkers aan mijn lijf te hebben zonder naalden, pijn, angst en verdriet… het heeft me heel veel energie gekost om te komen maar ook zoveel energie gegeven! Veel liefs van mij xxx ”

” Het was super hoe jullie deze dag met zoveel vrijwilligers georganiseerd hebben…. Het was voor mij een dag om eruit te zijn. Terwijl ik in een verdrietige periode zat (vriendin gestorven) en je dan met herstel en balans vriendin je even anders kunt en mag voelen op zo’n dag. Dank je wel daar voor heb ervan genoten ! ”

” Hallo lieve Monique en andere mensen van het team. Het was een fantastische dag. Ik heb ook heel erg genoten van de behandelingen. Ze waren allemaal even lief. Lekkere hapjes en drinken gehad. Ik zit niet op facebook of een andere sociale media. Dus nu doe ik het maar zo. De verwentas is ook heel bijzonder. Tot ziens (in ieder geval bij het ophalen van de foto’s) en nogmaals heel erg bedankt voor deze hele mooie en fijne dag. Lieve groetjes, ”

”Hoi Monique. Nogmaals bedankt voor de fijne dag gisteren en wat een organisatie. Helemaal geweldig dat jullie dit organiseren en een fijn team. Mijn complimenten.

” Hallo Monique. Ik had voor bijna 2 jaar terug ook niet verwacht om bij deze dag aanwezig te zullen zijn. Desalniettemin ook mijn grote en warme dank voor jou en alle andere lieve mensen! De dag heeft me o zo goed gedaan!!

Ook voor mij is het een dag geweest om niet te vergeten. De hartelijke ontvangst, de geweldige verzorging door alle zeer vriendelijke verzorgers hebben mij heel erg goed gedaan. Ik hoop tot een spoedig weerziens. Nogmaals mijn hartelijke dank.”

”Lieve Monique, bedankt voor deze prachtige verwendag. Het was goed om ook verhalen van anderen te horen en ik heb enorm genoten van de massages, het opmaken en de gezellige sfeer. Nogmaals heel veel dank!! Lieve groet,”

”Hey Monique, Ik wil je nog even bedanken voor de onwijs leuke ochtend.het was erg gezellig,ondanks alle narigheid vond ik dat allen die ik gesproken heb , ontzettend positief zijn. de massages en de visagie het was heerlijk. Dank je wel. Het enige minpuntje is dat het te kort was,het mocht van mij de hele dag duren (Grapje hoor, ik begrijp heus dat dat niet kan). Het was te gek ! ”