Wat is Moiment?

Als ode aan al de moedige vrouwen met kanker of zij die hiervoor behandeld zijn een totaal gratis verwendag. Daarom is deze bijzondere verwendag 25 mei weer bij Odeon. Wanneer iemand de diagnose kanker krijgt, staat het leven op z’n kop. Naast de emoties die bij zo’n moeilijke periode komen kijken, moeten veel vrouwen zich ook nog eens bezighouden met een baan, het huishouden en zorg voor de kinderen. Ook zaken als de WIA, zorgverzekering en re-integratie vragen de aandacht. ‘Gewoon doorgaan’ is dan ook een veel gehoorde kreet. Daarbij willen vrouwen er niet ziek uit zien, maar zijn vaak niet in de gelegenheid om zichzelf een moment van ontspanning cadeau te doen.

Ik ben direct gaan denken: hoe kan ik bij Odeon deze dappere vrouwen in de watten leggen? Nou de denk tank is weer op volle toeren gaan werken. Even een moimentje van ontspanning en andere handen aan je lichaam als die van de artsen. Verwennen dat staat deze dag boven aan mijn lijstje voor deze moedige vrouwen.

Waarom organiseer ik Moiment?

Midden in de voorbereidingen van het eerste jaar heb ik alles in de koelkast gezet omdat mijn moeder in haar vakantie een knobbeltje in haar borst voelde. Na vele onderzoeken en uitslagen moest ze haar borst verliezen. De periode van herstel en weer aan activiteiten deelnemen, heeft even op zich laten wachten. Het gaat nu goed met haar en ze zegt weleens: mijn hoofd wil wel maar mijn lichaam laat het afweten door de leeftijd. Ook mijn moeder is een vrouw die gewoon maar doorgaat. Maar ze is er nog en daar gaat het om, om samen te genieten van de mooie moimenten die er zijn. Maar uiteindelijk gaan deze moedige vrouwen gewoon door.

Dit is niet altijd even makkelijk en vandaar dat Odeon graag de deuren voor jullie open zet om een aantal fijne verwenmoimenten te ondergaan.

Ik ben weer aan het bellen gegaan om alle vrijwilligers en sponsoren te benaderen voor deze bijzondere dag. De verwendag bij Odeon is geen luxe, maar een broodnodige vorm van nazorg na de diagnose kanker. De verwenbehandelingen zorgen voor kracht en positiviteit, waardoor vrouwen zich ook tijdens of na zo’n moeilijke periode beter gaan voelen. Voor alle dappere vrouwen die door kanker zijn getroffen is deze heerlijke verwendag:

Een afspraak voor een gratis verwenbehandelingen maken kan via info@odeonbeauty.nl Ben je of ken je iemand die getroffen is door kanker? Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld.

Alle gratis behandelingen zijn:

  • Gezichtbehandelingen
  • Hotstone massage
  • Lichaams massage
  • Visagie
  • Reiki
  • Healing
  • Stoel massage
  • Voet massage
  • Handpakkingen
  • Kleur en stijl advies
“Vrouwen die kanker hebben of voor kanker behandeld zijn komen door een verwenbehandeling tot rust, wat zorgt voor een positief gevoel.”

En dat is het doel van deze dag bij Odeon: Vrouwen getroffen door kanker weer laten stralen !

Ben je of ken je iemand die getroffen is door kanker? Dan mag je voor jezelf of iemand anders een afspraak maken voor een gratis verwen moiment/behandeling bij Odeon.