pigmentbehandeling
Pigmentvlekken en een doffe huid

Pigment vlekken zijn het gevolg van schadelijke straling, hormonen of zijn genetische bepaald. Ze kunnen aanwezig zijn op het hele lichaam maar we zien ze het vaakst op de huid waar zonlicht kan komen, het gezicht, de hals, decolleté en handen. Gelukkig kunnen we pigment vlekken wel verminderen. Het is niet makkelijk maar wel mogelijk.

Perfection | Pigment regulerend

We willen het probleem aanpakken bij de bron en dat is precies wat Perfection doet. Ons onderzoekslaboratorium heeft een effectieve manier ontdekt om aan het begin van het melanogenese proces. Perfection werkt op drie manieren :

  • Genetische herprogrammering = depigmenterende werking
  • Inactiveren van de tyrosinase
  • Directe werking op de kern

O.D.A.white®
(OctaDecenedioic Acid) is een actief ingrediënt verkregen door biofermentatie. Is afkomstig van natuurlijk olie zuur en heeft een verhelderd effect.
LUMISKIN® wordt gevormd door een natuurlijk molecuul, Diacetyl-boldine. Dit is afkomstig uit de schors van de Boldo een Chileense boom. Het heeft direct verhelderende eigenschappen en werkt aan het begin van de tyrosinase. Tyrosinase is een enzym wat betrokken is bij de productie van pigment. Als je dit enzym blokkeert kan het pigment proces worden gereguleerd.

Egale teint zonder pigmentvlekken

Direct na de behandeling heb je al een stralende en frisse teint. Pigmentvlekken zijn een hardnekkig probleem en vergen dus ook een beetje geduld. De pigmenten die nog verstoord zijn moeten namelijk eerst als het ware “uitgroeien”. Pas daarna is het resultaat zichtbaar.

De pigmentvlekken worden geleidelijk lichter en het is van belang dat je de huid blijft beschermen met een SunBlock. Wanneer je dit niet zal het resultaat tegenvallen omdat de pigmentcellen dan steeds weer een prikkel krijgen van de zon en het proces steeds weer van voor af aan begint.

Afspraak maken

Portfolio details

Huidtherapie

Perfection – White Expertise

Indicaties

Pigmentverstoring, pigmentvlekken, doffe huid, littekens

Kuur

4 tot 8 behandelingen, 1 x per week