Project Description

In september lanceerde Ericson Laboratoire GENXSKIN, een nieuwe manier van huidverbetering en huidverjonging.
Dé Anti-Aging anno nu !

Odeon had 18 november dé primeur in huis van GENXSKIN. Werkelijk innovatief is de professionele instituutbehandeling bij Odeon met GENXSKIN, gelaatsverzorging op het hoogste niveau.

Op Facebook werd er een test team gezocht ,waarvoor je je kon aanmelden. Zodat u als eerste deze innovatieve behandeling kon testen als lid van het Test Team. Dit is massaal gedaan bij Huidverbeteringsinstituut Odeon.

Ineke van Hazendonk is de gelukkige winnaar geworden van:

  • 4 Behandelingen bij Huidverbeteringsinstituut Odeon
  • Complete Thuisverzorging
  • Je Eigen Test Team pagina d.m.v. een blog te shrijven.

Recensie

Bij Monique ben je gegarandeerd van heerlijke relaxmomenten. De oprechte interesse in haar klanten, haar deskundigheid en haar kennis van zaken, maken elk bezoek een feestje. Even tijd voor jezelf, relaxen, genieten en fris en mooi de deur weer uit, echt helemaal TOP!
Met het drukke leven dat ik leid, is het lastig tijd vrij maken voor de schoonheidsspecialiste. Maar toen ik de facebook prijsvraag van Schoonheidssalon Odeon in Westervoort langs zag komen besloot ik mee te doen. Stel je voor dat ik zou winnen, dan moest ik gewoon vier weken tijd maken en die stok achter de deur is net wat ik nodig heb. De prijs? Een testperiode van vier weken met GENXSKIN anti aging control system. Het belooft de stevigheid en volume van de huid en de contouren van mijn gezicht te verbeteren. En nog mooier…..het anti-aging effect zou na 14 dagen zichtbaar zijn.

En je begrijpt het al. Ik heb gewonnen. Vorige week zondag kreeg ik het verlossende mailtje van Monique van Schoonheidssalon Odeon en afgelopen vrijdag lag ik, na een uitgebreide intake, bij haar op haar masserende behandelstoel onder een warm dekentje met een muziekje op de achtergrond te genieten van de uitgebreide eerste behandeling met de GENXSKIN-producten.

Monique heeft vooraf foto’s gemaakt, zodat we elke week de vooruitgang van mijn huid kunnen volgen.

Mijn huid werd allereerst gereinigd, gevolgd door een heerlijke peeling die in draaiende beweging op mijn gezicht werd aangebracht. Tijdens de behandeling voel je de korreltjes in dit product smelten op je gezicht, een zeer aangename ervaring, waarmee ook nog eens de dode huidcellen worden verwijderd. De peeling werd afgenomen met warme kompressen, waarna ik klaar was voor het vervolg van de behandeling. Er is van alles langs gekomen, de bindweefselmassageroller, een heerlijke massage van gezicht,  hals, nek en decolleté, aanbrengen van het serum, een heerlijk masker wat wordt afgedekt voor een heel dun wit velletje in de vorm van mijn gezicht, dat wordt gladgestreken, maar ik maak het allemaal amper mee. Ik ben in diepe rust, genietend van de behandeling en de deskundigheid van Monique.

Dat Monique me 20 minuten heeft laten rusten met het masker op mijn gezicht, heb ik amper meegekregen. Ik beloof dat ik de volgende keer echt beter op ga letten, om jullie te informeren wat Monique heeft gebruikt tijdens deze behandeling, want één ding is zeker, het verschil is na deze behandeling al merkbaar en als ik in de spiegel kijk ook zichtbaar.

Na de behandeling waarin Monique ook nog even mijn wenkbrauwen epileerde, staat er in de ontvangstruimte een pakket voor thuis, compleet met een zakje pepernoten, een heerlijke fles Prosecco, een waardebon, een make-uptas, een bindweefselroller en een heel pakket GENXSKIN thuis-producten voor een optimale werking en maximaal effect.

Samen met Monique hebben we een pakket samengesteld dat het beste bij mijn huid past.

Voor dagelijks gebruik ’s morg nuens en ’s avonds een cleasing oil op basis van water en olie. Een creme die ik als dag en nachtcreme kan gebruiken, de heerlijke peeling om twee keer per week te gebruiken voor het verwijderen van dode huidcellen en een filler voor de dunne lijntjes. De ervaring van een aantal dagen met deze producten is dat ze fijn van structuur zijn, zuinig in gebruik, lekker ruiken (ook belangrijk), dus prettig in gebruik.

Na de behandeling vrijdag voelde en zag ik duidelijk het effect en ik zie het elke dag in de spiegel. Een frisse blik en een strakkere, stralende huid. Ik ben klaar voor het vervolg….
Hartelijke groet,

Ineke van Hazendonk