botox-rimpels-botuvip-1140x724
Rimpels & Verslapping

Niet iedereen wil een Botox behandelingen, maar we willen wel onze rimpels verminderen. Wanneer je ouder wordt kunnen rimpels ontstaan in de huid en de huid kan gaan verslappen. Daardoor kun je er ouder uitzien dan dat je in werkelijkheid bent, en dat willen we voorkomen natuurlijk. Rimpels kunnen ontstaan door allerlei verschillende invloeden. Teveel stress, roken, zon en alcohol zijn allemaal factoren die invloed hebben op de huid. Je huid kan door deze factoren een tekort krijgen aan voedingstoffen, vitaminen en aminozuren.

Botu “VIP” | Botox-Like zonder injecties

Botox injecties zijn vandaag de dag heel normaal, maar het kan zijn dat jij daar nou niet op zit te wachten. Dan heeft Ericson Laboratoire de oplossing voor jou, namelijk de Botu “VIP”. Deze lijn is speciaal geschikt om rimpels en verslapping aan te pakken zonder injecties.2 actieve ingredienten zijn verantwoordelijk voor de actieve werking in de producten. namelijk Fillox & Syn-Ake. Fillox remt net als botox de neuromusculaire overdracht, dit wil zeggen dat de afgifte van neurotransmitters wordt geblokkeerd waardoor zenuwimpulsen die verantwoordelijk zijn voor het aanspannen van de spier geen signaal meer krijgen. hierdoor ontspant de spier zich, en rimpels worden minder. Syn-Ake bootst het effect van slangengif na. De slang die dit gif produceert is de groefkopadder die zijn prooi eerst verlamd met zijn gif. Dit gif heeft een direct verlammend effect. En omdat de Syn-Ake het effect van dit gif nabootst heeft het dus een rimpelverminderende werking.

Minder rimpels pijnloos en zonder risico.

Botu “VIP” heeft een actieve werking op rimpels en verslapping. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat het gebruik van Syn-Ake in producten de spiercontractie met 82% vermindert en dat rimpels zichtbaar worden opgevuld. De producten van Botu “VIP” zijn voor alle huidtypes geschikt en herstellen de balans in de huid. Botu “VIP” heeft een ontspannende werking op de spieren die verantwoordelijk zijn voor rimpels, en geeft snel zichtbaar resultaat.

Afspraak maken

Portfolio details

Huidtherapie

Botu “VIP” – Anti-Age Shock

Indicaties

Rimpelvermindering, botox alternatief, voor-en nabehandeling cosmetische chirurgie

Kuur

4 behandelingen, 1 x per week