Vervuiling & zuurstof tekort

Wanneer je cellen te weinig zuurstof krijgen kunnen ze minder energie produceren en worden ze vermoeid. De vitaliteit van de huid kan dus sterk verminderen als de huid minder zuurstof heeft. Helaas is onze buitenlucht laag aan zuurstof en hoog aan vervuiling en zware metalen Daarnaast kan roken er ook voor zorgen dat de huidconditie verslechtert. Wanneer de huid een tekort aan zuurstof heeft noemen we dit ook wel een verstikte huid. De huid is futloos, heeft geen straling, ziet er vermoeid uit en kan onzuiver zijn. Wanneer er een slechte verbranding plaatsvindt in de cel komen er meer vrije radicalen vrij die vroegtijdige huidveroudering en onzuiverheden met zich meebrengen.

Detox | Zuurstof

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat we de zuurstof toevoer stimuleren. BioPure doet dat met 3 unieke acties:

1. We beginnen met Super Oxygenatie. Hierdoor activeren we de moleculen die verantwoordelijk zijn voor de zuurstof toevoer. Door het verhogen van de zuurstof circulatie heeft de huid een groter vermogen om zichzelf te beschermen en hypoxische stress tegen te gaan.

2. Biopure bevat een anti-vervuilings schild dankzij een speciale eiwitten die het zuiveringsproces stimuleren. Ze neutraliseren schadelijke stoffen (zware metalen, sigaretten rook etc.) in de huid en zijn moleculair heel zwaar waardoor ze een schild vormen in de huid.

3. We laden de huid weer op met extra energie, zo kan de huid beter reageren op toxische moleculen die het defensie-en reparatie-systeem aan proberen te vallen. Het opladen van de cellen doen we door middel van het stimuleren van de biologische brandstof. deze brandstof heet ATP, het stimuleert de zuurstof circulatie en helpt de vrije radicalen en andere schadelijke stoffen tegen te gaan.

Schone, frisse huid met voldoende energie

Direct na de behandeling zal de huid er fris en schoon uitzien. 90 % van de vrijwilligers die de producten en de behandelingen hebben ervaren waren enthousiast en gaven aan dat hun huid er beter uitzag en dat de huid vooral beter aanvoelde. De teint verbeterde en de huid kreeg weer nieuwe energie. De behandelingen en de producten van BioPure zijn geschikt voor alle huidtypes en condities en is geschikt voor alle leeftijden. Net zoals je huis kan je huid ook wel eens een grote schoonmaak gebruiken.

Afspraak maken

Portfolio details

Huidtherapie

Bio Pure – Skin Oxygen Therapy

Indicaties

Verstikte huid, detox, vette huid

Kuur

4 behandelingen, 1x per week